Wielwas installaties

Mobiele en stationaire wielwasinstallaties voor vrachtwagens

Mobiele en stationaire wielwasinstallaties voor vrachtwagens

Wielenwasinstallaties voor vrachtwagens zijn essentieel in industrieën waar grote vrachtwagens en zwaar materieel regelmatig over verharde oppervlakken of off-road terreinen rijden, waardoor vuil, puin en andere verontreinigingen zich op de wielen kunnen ophopen. Deze verontreinigingen kunnen schadelijk zijn voor het milieu, kunnen schade veroorzaken aan het wegdek en kunnen ook leiden tot veiligheidsrisico’s voor andere voertuigen op de weg.

Een grondige, periodieke reiniging is dan ook broodnodig, maar vergt veel tijd. De automatische wielwassystemen van Spraystream bieden een snelle en grondige oplossing.

Spraywheel 3.6m

De mobiele wielwasinstallatie is een zelfstandige eenheid die naar verschillende locaties kan worden vervoerd. Dit type installatie is ideaal voor bedrijven die af en toe wielen moeten reinigen of voor bedrijven die geen vaste locatie hebben.

Spraywheel 6m fix

De vaste Spraywheel 6m fix is een stationaire eenheid die permanent wordt geïnstalleerd in een aangewezen gebied. Dit type installatie is een kosteneffectieve optie voor industrieën met veel vrachtwagenverkeer die regelmatig de wielen moeten reinigen, zoals bouwplaatsen, mijnen en steengroeven.

Een wielwasinstallatie kopen of huren?

Offerte aanvragen

Na het invullen van onderstaand formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

In welke oplossing heeft u interesse?
Wilt u een oplossing kopen of huren?
Voor welke toepassing wenst u het toestel te gebruiken?
Waar wenst u het toestel te gebruiken?
Wat is de benodigde reikwijdte van het nevelkanon?
Is er een wateraansluiting aanwezig?
Is er een elektriciteitsvoorziening aanwezig?
Contactgegevens